Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Nem cáfolta a pletykákat az Inter klasszisának ügynöke!

Úgy tűnik igen is van valóságalapjuk azoknak a híreszteléseknek, melyek szerint a Real Madridnál az olasz bajnokság egyik legjobb góllövőjének a szerződtetését fontolgatják.

Mauro Icardi és Wanda Nara (Kép: as.com)

A Seria A góllövőlistáját 15 találattal holtversenybe nvezető Mauro Icardi ügynöke Wanda Nara – aki egyben az argentin csatár felesége is – az ‘Il Corriere dello Sport’-nak adott interjújában megemlítette a Real Madridot is, férje jövője kapcsán.

“Senki nem tudja előre, mit hoz a jövő. A klub mondja ki majd az utolsó szót, és tudni lehet, hogy vannak olyan ajánlatok, amiket nem lehet elutasítani!” – Kezdte Wanda Nara. “Mauro egy nagy név a futballban, természetes, hogy a legnagyobb klubok követik a játékát, esetleg megkeresés is érkezik. Ezen nincs min meglepődni! Ez mind az Inter, mind Mauro számára megtisztelő kell hogy legyen.” – Folytatta az ügynök-feleség, akit természetesen a Real Madridról is kérdeztek.

“Nem szeretném elmondani, hogy pontosan kik hívtak fel, ezt megtartom magamnak. Mauronak szerződése van az Interrel, most csak is az Interre gondol, és arra, hogy trófeákat nyerjen a klubbal. Boldog Milánóban, de ahogy már mondtam, a klub mondja majd ki az utolsó az utolsót szót (…) A vezetők azt azért tudják, hogy Mauro olyan klubokat is visszautasított, melyeknek sok futballista nem mondana nemet!” – Adta meg a sejtelmes választ Nara kisasszony, hozzátéve még, hogy az argentin támadót sokkal több helyről keresik annál, mint amiről a sajtó is ír!