Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Sevilla elnöke (is) reagált az N’Zonzi hírekre

Ahogy arról mi is beszámoltunk kedden Steven N’Zonzi a Sevilla egyik legjobbja a hírek szerint Londonban tartózkodott, amiatt, hogy az Arsenallal és az Evertonnal egyeztessen.

_90972877_getty_nzonzi2

Ám Jose Castro a Sevilla elnöke elmondta, hogy egyelőre semmilyen távozásról nincs szó a francia játékossal kapcsolatban:

“Az ég világon semmilyen érdeklődés és ajánlat nem jött a játékosunk iránt. Így nem tudok beszélni árakról sem, mivel nincs ajánlatunk.”

N’Zonzi a hírek szerint a szakmai stábbal rúgta össze a “port”, ezért került Eduardo Berizzo edzőnél periférián kívülre, ám mivel vészesen közeledik a Vb természetes, hogy játszani szeretne.

“Tiszteletben tartjuk edzőnk döntését, edzhet a csapattal, de jelenleg nem játszik.” – zárta Castro a történetet.

A játékos elmondása szerint igaz, hogy az angol fővárosban járt, ám mindössze azért, hogy lányával találkozzon, aki itt él és semmilyen futballról nem volt szó ezen idő alatt. A két legnagyobb kérő ahogy arról már fent is említést tettünk az Arsenal és az Everton.

Csapata a Sevilla szerda este a BL csoportkör utolsó mérkőzésén a Mariborhoz látogat, több mint valószínű, hogy N’Zonzi nélkül.