Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bl: “A tegnapi után nem biztos, hogy a Real Madrid lenne a favorit!”

A Borussia Dortmund vezetőedzője, Peter Bosz csapata 3:2-es madridi veresége után nem különösebben volt elragadtatva a blancók játékától.

(Kép: luzernerzeitung.ch)

“Tudom, hogy több játékosuk is pihent, vagy éppen hiányzott a ellenünk, de nem voltak túl meggyőzőek!” – Kezdte a Real elleni 3:2-es vereség után értékelését a BVB vezetőedzője. “A mai meccs után nem tudom, hogy helytálló lenne-e arról beszélni, hogy a Real Madrid a favorit a Bajnokok Ligájában. Természetesen ez egy meccs volt, hiszen elég csak végignézni a keretük erősségén, és akkor hamar változhat az ember véleménye! “ – Folytatta az 54 esztendős holland szakember, aki megjegyezte azt is, hogy szerinte Cristiano Ronaldo erejében, gólérzékenységében mind a mai napi csak gyönyörködni lehet.

“Nekünk sincs rossz csapatunk, de még fejlődnünk kell. Bízom benne, ha visszatérnek a sérültjeink, jobbak leszünk. A Real Madrid ellen is megmutattuk, hogy igen is tudunk szép dolgokat, viszont nem elégedhetünk meg ennyivel! Mindent meg fogunk tenni az Európa-ligában, hiszen vissza akarunk térni jövőre a Bajnokok Ligájába!” – Így a Dortmundba nyáron érkező Bosz, aki a Reallal már többször szóba hozott Pierre-Emerick Aubameyang kapcsán elmondta, hogy a gaboni klasszis futballista, és csak reméli, hogy még hosszú ideig velük marad.