Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: meglepő dolgot sajnálnak igazán Monacoban

Az AS Monaco vezetőedzője, Leonardo Jardim nagyon reálisan értékelte csapata kiesését, illetve a G csoport végeredményét a Bajnokok Ligájában. Pedig aztán a tavasszal még elődöntőző klub mélyen alulteljesítve, győzelem nélkül csoport-utolsóként zárt.

jardim001

A tavalyi remeklés után idén már francia bajnokként vágott neki a Bajnokok Ligájának az AS Monaco együttese. Azonban a folyamatos meglepő vereségeknek és balszerencsés döntetleneknek köszönhetően már öt kör után biztossá vált kiesésük.

Gyakran előfordul, hogy a már tét nélküli pályára lépés felszabadít egy addig csak szenvedő csapatot. Hatalmas meglepetésre azonban a Monaconak még most sem sikerült túllépnie saját árnyékán, és sima vereségbe szaladt bele a Porto otthonában.

A lefújást követően a korábbi kiesésnek köszönhetően már higgadtan, reálisan látva a helyzetet tudott nyilatkozni a „hercegségbeliek” mestere, Leonardo Jardim:

„A csapatunk jóval az elvárható szint alatt teljesített a Bajnokok Ligájában. Sok hibát követtünk el, pedig itt sok pénzt fizetnek, ám a játékosaink nem éltek az adó lehetőséggel. Ezen a csoporton belül úgy gondolom, hogy a Besiktas és a Porto továbbjutása azért volt lehetséges, mert a pályán is bizonyítani tudták tudásukat.”

– amíg a Monaco csak papíron volt erős…

Balogh József