Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Debrecen után Diósgyőr

Csak az orvosi vizsgálatok vannak hátra, és aláírhat a miskolciakhoz a Loki korábbi labdarúgója, Dusan Brkovics. A szerb védő tavasszal mutatkozhat be új együttesében.

brkovic

Négy esztendeje érkezett hazánkba Dusan Brkovics, aki alapembere lett a DVSC-nek, amellyel bajnoki címet is nyert. A nyáron ugyan lejárt a szerződése, de a klub annak ellenére hosszabbított volna a védővel, hogy előbb késve érkezett vissza nyári szabadságáról, illetve nem kezeltette az előző szezon végén összeszedett sérülését. A megegyezés végül elmaradt Brkovics állítólagos magas bérigénye miatt. Ezt követően került a lett FC Rigához, s most Diósgyőrbe.

„Dusan Brkovics jó szellemű játékos, akiről korábban is tudtuk, hogy kiváló képességekkel rendelkezik, nem véletlenül számított húzóembernek a debreceni bajnokcsapatban is – fogalmazott Bódog Tamás, a miskolciak trénere. – A szerdai két edzésen elégedetten láttuk, milyen állapotban van három héttel a lett bajnokság befejezését követően, egy komoly felkészülést követően biztosan erőssége lesz a DVTK-nak.”

Az edzésmunkájával meggyőzte tehát a borsodi szakmai stábot, és nem ő az első, aki mindkét klubban megfordul. Korábban Tisza Tibor, Bajzát Péter, Takács Tamás, Virág Aladár, Bokros Tibor, Lázár Pál, Mindaugas Malinauskas is szerepelt mindkét együttesben a teljesség igénye nélkül.

Brkovics mellett a Hagi Akadémián nevelkedő Kilyén Szabolcs is együtt készült a miskolciakkal, ám már nem edz a piros-fehérekkel, vele kapcsolatban alighanem később lesznek fejlemények.

~GS~