Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Coppa Italia: a hajrában jutott tovább a Fiorentina! – videóval

A Coppa Italia nyolcaddöntőjében a Stefano Pioli által irányított Fiorentina a Marco Giampaolo vezette Sampdoriát látta vendégül. Bár a genovai gárda a mérkőzés során kétszer is feltudott állni vert helyzetből, viszont ennek ellenére a továbbjutásnak a firenzei alakulat játékosai és szurkolói örülhettek…

24993557_1760898010608054_7057908369283771140_n

A mérkőzés első találatára nem kellet túl sokat várni, amit a Fiorentina javára jegyezhettünk fel. A 2. percben Benassi ugratta ki remek ütemben Babacar-t, aki a kapu jobb oldalába bombázott. Sokáig úgy tűnt, hogy a Fiorentina előnnyel várhatja a folytatást, ám a 39. minutumban végül egyenlített a Sampdoria, méghozzá Baretto góljának köszönhetően. 

A fordulást követően aztán mini-büntetőpárbajt rendeztek a csapatok, hiszen a játékvezető három tizenegyest is megítélt a második játékrész folyamán, a Sampdoria balszerencséjére viszont ebből kettőt a Fiorentina kapott meg. Az elsőt a 59. percben fújta be a sípmester, amit a hazaiak részéről Veretout értékesített. A 77. percben aztán jött a válasz, s a meccs második büntetője, amit a Sampdoria részéről a csereként beállt Ramirez értékesített. Az utolsó, s egyben a mindent eldöntő tizenegyest aztán a véghajrában jegyezhettünk fel, a firenzeiek büntetőjét ezúttal is Veretout végezte el, s váltotta is gólra. 

Fiorentina – Sampdoria 3-2 (1-1)
Helyszín:
Stadio Artemio Franchi, Firenze. 
Gólszerzők:
Babacar(2.), Veretout(59., 90., mindkettőt büntetőből) ill. Barreto(39.), Ramirez(77., büntetőből)
Kiállítás: – ill. –

https://www.youtube.com/watch?v=W5iCRaiB9GE