Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Guardiola végre visszaszólt Mourinhonak!

Pep Guardiola végre kimerészkedett fedezékéből, és visszalőtt a manchesteri derbin elszenvedett vereség után is tovább füstölgő José Mourihonak. A rangadót tudni illik a listavezető City nyert meg a rivális legendás otthonában, az Old Traffordon.

mouVSguardiola001

Szinte végig kézben tartva a dolgok alakulását, meggyőző mezőnyfölény birtokában győzte le a Manchester City együttese a Unitedet vasárnap kora este. A „Kékek” sikere pedig azt jelentette, hogy a közvetlen rivális legyőzésével immár 11 pontos előnnyel vezetik a Premier League táblázatát. Sőt, a „Vörös Ördögöket” pontszámban még a Chelsea is utólérte.

Természetesen MU mestere, José Mourinho nagyon frusztrált lehet, hogy idén is lecsúsznak a bajnoki címről, és a vereséget követően nem is felejtette el szapulni a mérkőzés játékvezetőjét, Michael Olivert. A portugál edző szerint minimum döntetlent érdemeltek volna a szerinte csak szerencsés Cityvel szemben.

És láss csodát, a City menedzsere máris kifutott a lövészárokból, és szokásától eltérően visszalőtt Mourinhonak:

„Tavaly is nyertünk itt, és ugyanez volt a végeredmény. Ahogy akkor, úgy most is a játékvezetőről panaszkodott. Mi becsületes csapat vagyunk. 75 százalékban is birtokoltuk a labdát, ami azt jelenti, hogy szeretünk játszani. Ezért is nyertünk.”

– nyilatkozta Guardiola tegnap.

A meccsről írt összefoglalónk itt olvasható.

Balogh József