Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Távozik Debrecenből a Fürthnél is megfordult védő!

Távozik a Lokitól a Greuther Fürthnél is megfordult középhátvéd. A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Debreceni VSC hivatalos weboldalán számolt be arról, hogy a 23 esztendős Szilvási Péter elhagyja a csapatot. 

szilvasi_720Kép forrása: Debrecen hivatalos weboldala

Dr. Róka Géza cégvezető tájékoztatta a Debreceni VSC honlapját, hogy Szilvási Péter távozik az együttes kötelékéből. A klub és a fiatal középhátvéd közös megegyezéssel bontott szerződést. A Debrecen tovább sok sikert kíván Szilvási Péter profi pályafutásához. 

Szilvási Péter 2012 nyarán a Budapest Honvéd akadémiájától igazolt a Greuther Fürthöz, ahol összesen három esztendőt töltött el. Az első szezonban nem, viszont a másik két idényben kétségtelenül alapembernek számított a Fürth második csapatában. A B együttesben összesen 72 találkozón léphetett pályára. Szilvási aztán 2015 nyarán a hazatérés mellett döntött, ekkor szerződtette őt le a Debrecen. A 2015/2016-os szezon felénél a Loki kölcsönadta a Mezőkövesdhez, ahol összességében alapembernek számított, hiszen 9 NBII-es bajnokin jutott szóhoz. A Debrecennél viszont nem lett sohasem meghatározó védő, mindössze 2 NBI-es mérkőzésen kapott lehetőséget, abból is csupán egyszer kezdett. 

Németh Boldizsár