Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Willian: “Boldog vagyok a Chelsea-nél!”

Mint ismert, az elmúlt hónapok folyamán nem egyszer röppentek fel olyan hírek, melyek szerint Willian távozhat az Antonio Conte által irányított Chelsea kötelékéből. Bár kétségtelen, hogy az utóbbi időszakban leginkább csereként számít rá az olasz tréner, ennek ellenére a brazil szélső maradni szeretne a londoni klubnál…

Willian-539440

“Boldog vagyok itt, a szurkolók nyugodtak lehetnek. – kezdte gondolatait Willian a Huddersfield ellen megnyert 3-1-es mérkőzést követően. “Mindig boldognak érzem magam a Chelsea-nél. Teljes szívemből szeretem ezt a klubot, tehát igen, nagyon boldog vagyok.” – zárta gondolait a brazil szélső. 

Az elmúlt mérkőzéseken többször is kulcsszereplő volt a Chelsea-ben a brazil szélső. Adott esetben rúgott egy nagyon fontos gólt csereként beállva vagy éppen egy egész találkozón keresztül csapata legjobbjának számított. Gondolhatunk itt többek között a legutóbbi Huddersfield elleni bajnokira vagy éppen a Qarabaggal szembeni Bajnokok Ligája összecsapásra is. Az aktuális idényben 25 tétmérkőzésen lépett pályára, melyek során 5 találatot és 7 gólpasszt jegyzett. 

Németh Boldizsár