Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Beneventoból erősíthet az Inter – sajtóhír

A januári átigazolási időszakhoz közeledve egyre több hír kap szárnyra a lehetséges játékosmozgásokkal kapcsolatban, ezek között találni a konkrétumoktól kezdve a leghajmeresztőbb pletykáig szinte mindent.

Cataldi - Ciciretti

A két római, Ciciretti és Cataldi öröme (forrás: gazzetta.it)

Nehéz eldönteni, hogy az Inter érdeklődését Amato Ciciretti, a Benevento támadója iránt melyik kategóriába lehetne sorolni, hiszen viszonylag ritkán fordul elő, hogy egy élcsapat egy negatív rekordokat döntögető csapatból erősítsen. A Lazio és a Roma csapatában nevelkedő játékos alsóbb ligákban eltöltött tanulóévei után 2015-ben csatlakozott az akkor még harmadosztályú Beneventohoz, így gyorsan kiszámolható, hogy első két szezonjában két feljutásból is kivette a részét. Idei szezonban szerzett két  – gyönyörű – góljával “természetesen” a csapat házi gólkirálya, és sok szakértő szerint tehetsége alapján sokkal többre hivatott, mint a Serie A sereghajtójánál szerepelni.

Az Inter számára csábító lehetőség, hogy Ciciretti szerződése nyáron lejár a Beneventónal, így ha esetleg nem is tudná megvetni a lábát Milánóban, a kék-feketék talán tudnának pár millió eurót keresni az esetleges továbbadásán.

Ciciretti emlékezetes megmozdulásai:


(zp)