Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Casemiro: “Nem akartam elhinni, hogy ennyire nincs szerencsénk!”

Mint ismert a 2017-es Klubvilágbajnokság elődöntőjében a Real Madrid a vártnál jóval nehezebben jutott túl az Al-Jazira együttesén. A találkozót végigjátszó Casemiro szerint a 90 perc során a szerencse sem a blancók mellett állt!

(Kép: thesun.co.uk)

A brazil válogatott Casemiro szerint a blancóknak nem volt szerencséjük a Klub-vb elődöntőjében, ezt pedig jól bizonyítja a 36 kapura lövési kísérlet, melyből 16 el is találta a kaput.

“Senki nem mondta, hogy ez egy könnyű mérkőzés lesz! Sok lehetőségünk volt, de a futball már csak ilyen. Egyszerűen nem akartam elhinni, hogy ennyire nincs szerencsénk! Még sose éltem át hasonlót! Örülünk, hogy ott vagyunk a döntőben, most már maximálisan csak arra koncentrálunk!” – Így a találkozón egy, a videóbíró által meg nem adott gólt jegyző középpályás.

“Nem volt egyszerű dolgunk, ráadásul a kapusuk is nagyszerűen védett. Mentünk előre, nem adtuk fel, a labda pedig végül csak átjutott a gólvonalon! Örülök annak, hogy Bale is betalált jól futballozott, nagyon fontos játékosa a csapatnak!” –  Tette még hozzá Casemiro.