Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mascherano már januárban elhagyhatja a Barcelonát – sajtóhír

Katalán lapinformációk szerint Javier Mascherano akár már januárban elhagyhatja a Barcelona csapatát, ugyanis a kínai Hebei Fortune ellenállhatatlan ajánlattal kereste meg az argentín válogatott védőt.

mirror

(forrás: mirror.co.uk)

A Barcelona vezetősége állítólag már tudomásul is vette, hogy idő előtt elveszítik a 33 éves játékost. A kínai együttes állítólag évi 6 millió eurós fizetéssel és garantált játéklehetőséggel csabítja Mascheranót, aki így megfelelő játékperccel a lábában várhatná a jövő nyári oroszországi világbajnokságot. A Barcelona 5 millió eurót keresne az üzleten, de a védőnek addig a klub kötelékében kellene maradnia, amíg nem találnak megfelelő pótlást a helyére.

Andrés Iniesta azonban még nem adta fel, és reményét fejezte ki Mascherano maradásával kapcsolatban: “Amíg nem hivatalos a távozása, addig nem törődünk bele, hogy elhagy minket. Személy szerint szeretném, hogy maradjon, hiszen rendkívül fontos eleme a csapatnak.”

Mascherano a Hebei Fortuneben egyébként Manuel Pellegrini irányítása alatt, és Ezequiel Lavezzi, valamint Gervinho társaságában játszhatna.

(zp)