Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messi: “Remélem a futball visszaad majd valamit a számomra!”

Lionel Messi a FIFA hivatalos honlapjának adott hosszabb interjújában beszélt többek között arról, is, hogy mennyit is jelentene a számára egy világbajnoki győzelem (…)

(Kép: marca.com)

Az argentin szövetségi kapitány, Jorges Sampaoli szerint a 2014-es Németország – Argentína világbajnoki döntő óta a futball adósa maradt Lionel Messinek, miután Argentína, a Barca 10-esével az élen lemaradt a világbajnoki győzelemről. Az 5-szörös Aranylabdás klasszis legújabb interjújából kiderült, hogy bizony egyet ért Sampaolival!

“Remélem a futball visszaadja majd, amit elvett! Tudom, hogy mit mondott Sampaoli, hiszen beszéltünk már erről.” – Idézi Messit a fifa.com.

“A 2014-es Vb-döntő egy olyan emlék, ami sohasem fog begyógyulni! Különben sok kellemes emlékem van a világbajnokságokról, ugyanakkor vannak olyanok, amelyek igen fájóak. A Németország elleni döntő egy ilyen! De ezzel együtt kell élnem” – Folytatta az argentin zseni, aki kitért kicsit az argentin válogatott nehézkes világbajnoki kvalifikációjára is. “A dél-amerikai selejtezősorozat jóval keményebb, mint korábban volt. Nézzék meg Chilét, nagyszerű játékosokból áll a válogatott, megnyerte a legutóbbi két Copa Américát, most viszont nem lesz ott a Vb-n. Ez a tény, ahogy sok mindenki mást, engem is sokkolt! Mi is eléggé szenvedtünk a selejtezők alatt, nem játszottunk jól, de úgy érzem, hogy valami megváltozott az Ecuador elleni győzelem után. Nagy lökést kaptunk, sokkal jobb lett a hangulat így bizakodóak vagyunk!”