Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Zidane: “Benzemával elégedett vagyok, nem kell új csatár!”

A Real Madrid trénere, Zinedine Zidane csapata Al-Jazira elleni győzelme után egy olyan kijelentést tett, melyen jó pár madridi szimpatizáns nem biztos hogy helyesel majd (…)

(Kép: marca.com)

A blancók vezetőedzője nyíltan kiállt Karim Benzema mellett, akit mostanság továbbra is előszeretettel ‘megtalálnak’ egy-egy gyengébb meccs után a csapat szurkolói. “Benzemának jó meccse volt, nincs szükségem új csatárra, elégedett vagyok vele! Mindenkinek meg van a saját véleménye vele kapcsolatban, nincs ez másképp velem sem! Jól futballozott, csak azért lehetek csalódott, mert megvoltak a lehetőségei, de nem tudott betalálni!” – Így Zidane, akinek ezen mondatai után a Real-ügyekben jártas Marca máris közölte, hogy a francia szakember szavainak értelmében bizony új támadó nem érkezik majd a télen a Santiago Bernabéu stadionba.

A 45 esztendős tréner a Klub-vb elődöntőjéről egyébként azt mondta, hogy csapata megérdemelte a győzelmet, és gratulált az Al-Jazirának, amiért abszolút megnehezítették a Real Madrid dolgát! “Örülünk, hogy ott leszünk a döntőben, most azonban első lépésként a regenerációval foglalkozunk majd. Összességében elégedett vagyok!” – Tette még hozzá Zidane.