Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Videó: ez volt 2017 legnagyobb színészkedése

Hihetetlen, de a színészkedést még mindig érzi minden játékos cikinek a futballpályán. Így hát az idei évben is hatalmas volt a tülekedés a versenyben, hogy kinek az Aranymálna-díjas alakítását ítéljük meg a különböző szempontok alapján a legjobbnak.

lazovic001

Nos, a győztes végül nem más lett, mint a Videoton szerb vezéregyénisége, Danko Lazovic. A korábbi PSV és Zenit csatár Juhász Roland távollétében még csapatkapitány is szokott lenni a székesfehérvári csapatban, azonban heves balkáni vérmérséklete néha meglepő dolgokra sarkallja őt. Lazovic a tavasz utolsó fordulóban, a Honvéd elleni „bajnoki döntőn” határozott úgy, hogy már nem érdekli annyira a bajnoki elsőség, sokkal inkább egy cifra kis színészkedés.

Mellesleg meglepetés, de Lazovic végül még csak sárgát sem kapott a feleslegesen teátrális vergődésért, talán azért mert tulajdonképpen valóban szabálytalanul léptek be elé. Persze ettől még a jelzők élnek a szerb közönségkedvenccel kapcsolatban, aki a mostani idényben tíz bajnoki góllal zárta az őszt.