Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juve: Lichtsteiner januárban csapatot válthat! – sajtóhír

Januárban csapatot válthat a svájci “expressz”? A La Stampa információi szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus kötelékébe tartozó Stephan Lichtsteiner-t a Rudi Garcia által irányított Olympique de Marseille szeretné szerződtetni… 

DJTkrPgXoAAsmje

Mint ismert, Stephan Lichtsteiner szerződése a szezon végén lejár a Juventusnál, s a torinói alakulat a hírek szerint nem is kívánja megtartani már a következő idényre/idényekre a rutinos svájci szélsőt. Mivel ugyebár 2018 nyarán már szabadon igazolható lesz, ezért már januárban elkezdheti a tárgyalásokat kérőivel. Lichtsteiner-t korábbi csapatával, azaz a Lazioval is szóba hozták, de a legfrissebb hírek szerint az Olympique de Marseille vinné a svájci “expressz” becenévre hallgató futballista. 

Stephan Lichtsteiner 2011 nyara óta tartozik a Juventus kötelékébe. A svájci szélső éveken keresztül volt egyik meghatározó pontja a torinói alakulatnak, hatalmas szerepe volt/van abban, hogy a zebrák visszatértek a helyes útra. Az utóbbi 1-2 évben viszont a háttérbe szorult, ráadásul a BL-keretből rendszeresen kihagyja Allegri. Lichtsteiner ezidáig összesen 240 tétmérkőzésen léphetett pályára a Juventus színeiben, ezeken pedig 15 gólt szerzett illetve 28 gólpasszt osztott ki. 

Németh Boldizsár