Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El Cláscio: A PSG edzője szerint a Real a favorit!

A Real Madrid következő ellenfele a Bajnokok Ligájában a Paris Saint-Germain együttese lesz. A párizsiakat irányító Unai Emery a helyszínen tekinti majd meg a hétvégi El Clásicót, melynek kimeneteléről is ejtett pár szót.

(Kép: marca.com)

Unai Emery úgy gondolta, nincs is jobb meccs felmérni a blancókat, mint az FC Barcelona elleni hétvégi el Clásico. A 46 esztendős spanyol trénert a Marca kérdezte a csúcsmeccs kapcsán.

“Nem titok, hogy kíváncsi vagyok a Real Madridra! Ebben a stadionban más nézőpontból is megfigyelhetem őket!” – Kezdte Emery, majd az El Cláicó kapcsán némi esélyaltólgátasba kezdett. “Mind két csapat jól ismeri egymást. Ugyan jelentősebb a különbség a felek között, ettől függetlenül azt kell hogy mondjam, hogy az a csapat, amelyik esélyes a győzelemre az a Real Madrid. A hazai pálya ugyanis mindig előnyként szolgál egy El Clásicón, nem is beszélve arról, a Real Madrid az életbemaradásért is játszik, így nagy szükségük van a három pontra.” – Folytatta a párizsiak trénere, aki azért megjegyezte azt is, hogy El Clásico ide vagy oda, egyáltalán nem kétcsapatos a spanyol bajnokság, hiszen az Atlético Madriddal is számolni kell!

“Az, hogy a Real Madrid nem kezdte jól a szezont, az jelenthet valamit az idény második felére… Biztos vagyok benne, hogy amikor a legfontosabb meccsek jönnek, jól fognak futballozni, hiszen nagyszerű csapatuk van. Mégis csak ők a spanyol bajnoki címvédők, és a legutóbbi két Bajnokok Ligája-idény győztesei!” – Fejtette még ki véleményét a Zinedine Zidane csapatáról Unai Emery.