Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! – Két hivatalos transzfert is bejelentett a Legia Warszawa

Amiről tegnap este írtunk, az a mai napon valósággá lett, ám nem csak egy, hanem két poszton is erősített a Legia Warszawa, mely nem bízza a véletlenre a címvédés lehetőségét az Ekstraklasában. Mindezek mellett fontos távozója is akad a csapatnak. Íme egy kis Legia-körkép Lengyelországból. A transzfereket a klub hivatalos honlapján erősítette meg. 

573661515062277

A horvát válogatott valaha volt harmadik legeredményesebb labdarúgójáról tegnap már sok mindent megírtunk. Eduardo csütörtökön hivatalosan is szignózta új szerződését, mely rendhagyó módon nem a következő szezon végéig, hanem 2018.12.31.-ig van érvényes. Egy 34 esztendős labdarúgó esetében ez jogos elővigyázatosság. A korábbi Arsenal játékos a 9-es mezszámot kapta és a klubvezetők bíznak benne, hogy gólok számában a tavasszal ezt felülteljesíti a horvát.

573641515058677

A másik szerzemény Domagoj Antolic, korábbi 6-szoros horvát válogatott irányító. A Dinamo Zagrab csapatkapitánya soha nem volt még légiós, csak hazáján belül erősített másik klubot, a szintén fővárosi Lokomotiv Zagrebet. A 7-es zsámot kapó Antolic játékjogáért a Legia 750 ezer eurót fizetett. A 2 millióra taksált irányító esetében az alacsony árat a nyáron lejáró szerződése tette lehetővé, mely nem volt túl jó alkualap a Dinamo számára. Noha Antolic korábban a válogatottban is számításba jött, a nyáron aligha kell Oroszországba utaznia köszönhetően egy kiváló generáció térhódításának. Rakitic és Modric mellett az Inter és a Napoli labdarúgója Brzovic és Rog, valamint a Szpartak Moszkva motorja Pasalic is előnyt élvez a rangsorban.

guilherme-costa-marques-nemanja-nikolic-legia-warsaw_jb790vq854zt1ci5trzsm6n7g

Végezetül a távozó, avagy az ősszel még alapembernek számító brazil Guilherme és a klub nem tudott megegyezni a folytatást illetően, így a szélső támadó szabadon igazolhatóvá vált. A Legia szerelésében kereken 150 tétmeccsen játszó labdarúgón így komoly euromilliókat bukott klubja.