Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolási Körkép – A nap legfontosabb hírei – Január 8.

Üdvözöljük kedves olvasóinkat! Ez itt a FociClub.hu napi átigazolási összegzője. A januári transzfer időszak végéig naponta csokorba gyűjtjük a legfontosabb hivatalos transzfereket és átigazolási pletykákat. Cikkünk a 19 és 21 óra közötti időszakban jelenik meg, tartsanak velünk minden nap, és ígérjük nem maradnak le semmiről…

atighir

Dortmund: egybehangzó sajtóértesülések szerint a német Bundesligában szereplő Borussia Dortmund elfogadta Pierre Emerick Aubameyangért kínált 72 millió eurót. Bővebben ITT.

Barcelona: a katalánok török válogatott középpályása Arda Turan sajtóhírek szerint Törökországban folytathatja pályafutását, az isztambuli Basaksehir együttesénél.

Manchester City: angol lapértesülések szerint Alexis Sanchez hamarosan csatlakozhat a Manchester Cityhez, mivel az Arsenal és a manchesteri “kékek” képviselői már javában tárgyalnak a játékosról. Bővebben ITT.

PSG: a párizsi együttes kegyvesztett brazil szélsője mindenáron távozni szeretne a francia fővárosból, miután Emery nem nagyon számít a brazil szélsőre. A hírek szerint Mourinho kapna az alkalman és az Old Traffodra csábítaná a szélsőt.

Arsenal: a Manchester United csapatát 8 esztendőn át szolgáló Jonny Evans most London vörös felére veheti az irányt, ugyanis a vörös ördögök egyik riválisához igazolhat  a védő. Bővebben ITT.

Chelsea: a Goal.com információi szerint Michy Batshuayi a szezon hátralevő részében a Sevillához kerülhet kölcsönbe…

Liverpool: újabb fontos játékosát veszítheti el a Liverpool, miután a szezon végén lejár a szerződése a németk középpályásnak, nevezetesen Emre Can-nak. A vörösök középpályása miden bizonnyal Torinóban a Juventus együttesénél folytatja pályafutását számolt be róla a Sky Italia.

Légióssors: két Lengyolországban légióskodó magyar futballista térhet vissza az NB1-be. Részletek ITT.