Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Fürthnél is megfordult védőt tesztel a Haladás!

Korábbi korosztályos válogatott védőt tesztel a Michal Hipp által irányított szombathelyi alakulat…! A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Szombathelyi Swietelsky-Haladás hivatalos weboldalán számolt be arról, hogy a csapattal edz a Greuther Fürthnél is megfordult Szilvási Péter… 

67994_orig_szilvasi-2015-06-30-165340

Mint ahogyan arról oldalunk korábban beszámolt, Szilvási Péter még december közepén bontott szerződést közös megegyezéssel legutóbbi csapatával, azaz a Debrecennel (Bővebben ITT). A fiatal védő azonban könnyen lehet, hogy maradhat a magyar élvonalban, hiszen ahogyan említettük, a Haladás teszteli Szilvási Pétert, aki már ma délelőtt részt vehetett a csapat edzésén. 

Szilvási Péter idehaza megjárta a Nyíregyháza, majd a Budapest Honvéd utánpótlását is. Utóbbi együttestől került ki 2012 nyarán, 18 esztendősen a Greuther Fürthöz ahol egészen 2015-ig rúgta a bőrt. A Fürth B csapatában alapembernek számított, viszont a felnőtteknél sohasem kapott bizonyítási lehetőséget. Talán ennek volt köszönhetően az, hogy 2015 nyarán hazatért. Ekkor szerződtette őt a Debrecen, ám majd januárban rögtön kölcsön is adta a Loki az NBII-ben érdekelt Mezőkövesdhez, ahol 9 bajnokin lépett pályára. A Debrecennél tehát végül nem tudott megragadni, ahol csupán 5 tétmérkőzésen jutott szóhoz. Szilvási Péter nem mellesleg megjárta az összes korosztályos válogatottat az U17-től egészen az U21-ig. 

Németh Boldizsár