Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Napoli is beszállt a Deulofeuért indított harcba

A januári átigazolási időszak egyik legkapósabb játékosává kezd válni a Barcelona mellőzött támadója, Gerard Deulofeu. A 23 éves támadó mindössze 9 bajnoki mérkőzésen lépett pályára az eddigi szezonban, januári távozása szinte biztosra vehető.

gerard-deulofeu-cropped_mdbc0wme5cg3zdete9j8qn5f

(forrás: goal.com)

A játékos következő állomáshelye viszont egyre nagyobb rébusznak számít, hiszen az érdeklődők száma szinte naponta gyarapszik. Egy valami biztosnak tűnik: Deulofeu a Milannal eltöltött fél szezonjával jó benyomást tett az olasz klubokra, hiszen míg kezdetben az Inter és a Roma megkereséséről lehetett hallani, most a hírek szerint a Serie A éllovasa, a Napoli is beszállt a játékosért indított versenyfutásba. A sajtóinformációk arról szólnak, hogy a Napoli – a Barcelona engedélyével – már fel is vette a kapcsolatot a játékossal, akinek 20 millió eurós kivásárlási ára – némi árengedménnyel – nem okozna gondot a dél-olasz együttesnek.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Napoli több vasat is tart egyszerre a tűzben, előbb-utóbb Roberto Inglese és Amato Ciciretti is csatlakozthat Maurizio Sarri alakulatához, míg a Bologna rendkívül technikás támadója, Simone Verdi szintén előkelő helyen szerepel a klub kívánságlistáján.

(zp)