Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolási Körkép – a nap legfontosabb hírei – Január 10.

Üdvözöljük kedves olvasóinkat! Ez itt a FociClub.hu napi átigazolási összegzője. A januári transzfer időszak végéig naponta csokorba gyűjtjük a legfontosabb hivatalos transzfereket és átigazolási pletykákat. Cikkünk a 19 és 21 óra közötti időszakban jelenik meg, tartsanak velünk minden nap, és ígérjük nem maradnak le semmiről…

januar 10

Barcelona: Philippe Coutinho megszerzése után a Barcelona nagy erőkkel dolgozik a keret szűkítésén. A távozó játékosok listáján minden bizonnyal szerepet kap majd a hosszú sérüléséből lassan felépülő Rafinha is. Bővebben ITT.

Manchester City: Pep Guardiola a Manchester City menedzsere továbbra is belső védőt szeretne igazolni. A spanyol szakember legújabb kiszemeltje a Leicester City belső védője Harry Maguire. Bővebben ITT.

Arsenal: Theo Walcott az Arsenal örök reménysége parkolópályára került a csapatnál és csak epizódszereplő lett, a hírek szerint a játékost két élvonalbeli klub is szívesen a soraiban látná. Bővebben ITT.

Atlético Madrid: a spanyol Cadena SER televízió El Larguero című műsorában hangzott el a legújabb információ Antoine Griezmann és a Barcelona ügyében. Bővebben ITT.

Real Madrid: olasz sajtóhírek szerint a La Ligában szereplő Real Madrid szerződtetné Mohamed Salahot, az angol Liverpool támadóját. Bővebben ITT.

Inter Milano:Tuttosport információi szerint aPremier League-bem szereplő Liverpool támadója Daniel Sturridge a szezon hátralevő részében a Luciano Spalletti által irányított Internazionale-hoz kerülhet kölcsönbe. Bővebben ITT.

Basaksehir: A jelek szerint eldőlt, hogy Arda Turan távozik a Barcelona labdarúgócsapatától, és az Istanbul Basaksehirben folytatja a pályafutását. A török klub vezetőedzője, Abdullah Avci megerősítette a hírt, már csak a hivatalos bejelentés várat magára.

Légióssors: hivatalos honlapján számolt be a Hajduk Split, hogy Futács Márkóval szerződést hosszabbítottak. Az előző évad gólkirálya így 2019-ig biztosan a horvát együttest erősíti. Bővebben ITT.