Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolási Körkép – A nap legfontosabb hírei – Január 11.

Üdvözöljük kedves olvasóinkat! Ez itt a FociClub.hu napi átigazolási összegzője. A januári transzfer időszak végéig naponta csokorba gyűjtjük a legfontosabb hivatalos transzfereket és átigazolási pletykákat. Cikkünk a 19 és 21 óra közötti időszakban jelenik meg, tartsanak velünk minden nap, és ígérjük nem maradnak le semmiről…

január 11

Barcelona: A Philippe Coutinho transzfer után, mely a futballtörténelem harmadik legnagyobb üzlete volt, csütörtökön újabb hivatalos átigazolást jelentett be az FC Barcelona. A katalán sztárcsapat hivatalos weboldalán 10 óra 30 perckor jelent meg a friss hír, miszerint Yerry Mina már nem a Palemrias labdarúgója. A transzfer részleteiről bővebben ITT olvashatnak.

Real Madrid: Zinedine Zidane elmondása szerint nem szeretnének új játékosokat igazolni a télen. Spanyol lapértesülések a madridiak a Valenciában remekül focizó portugál tehetséget, Goncalo Guedest nézték ki maguknak.  Bővebben ITT.

Napoli: a Barcelona középpályásának Gerard Deulofeunak a hírek szerint küszöbön a klubváltása. Ügynöke ugyanis már Olaszországban tárgyal a Napolival a személyes feltételekben. Bővebben ITT.

Barcelona: sajtóértesülések szerint megszületett az egyesség az FC Barcelona és a Hebei CFFC együttesei között arról, hogy a katalán korábbi sikereinek egyik legfőbb letéteményese Javier Mascherano 7 év után elhagyja Barcelonát, és Kínába szerződik. Bővebben ITT.

Manchester United: a legfrissebb sajtóhírek szerint Zlatan Ibrahimovic megelégelte a kevés játékidőt a Manchester Unitednél, és már akár a januári transzferablakban lelépne Manchesterből. Bővebben ITT.

Valencia: az Arsenal játékosa Francis Coquelin klubot váltott és a denevéreknél folytatja pályafutását jelentette be a spanyol klub hivatalos honlapján. A transfer részleteiről ITT olvashatnak.

Tottenham: a PL-ben szereplő Tottenham legújabb értesülések szerint megkezdte az egyik legnagyobb sztárjával, Dele Allival a hosszabbításról szóló tárgyalásokat. Bővebben ITT.

Légióssors: Ami szerdán még csak kérdőjeles volt, csütörtök kora délutánra hivatalossá vált. Huszti Szabolcs a Videotonban folytatja. A transzfer részleteiről bővebben ITT olvashatnak.