Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bemutatta új játékosát a Napoli

Fiatal középpályással erősített a Serie A éllovasa, a Napoli. A dél-olasz klub szerződtette a problémás játékos hírében álló Zinédine Machach-t.

185735330-c63f627d-423c-4a6d-80e3-b2ebacf0a233

De Laurentiis elnök oldalán (forrás: corrieredellosport.it)

A múlt héten 21. életévét betöltő, algír és marokkói szülőkkel rendelkező, de francia születésű Machach 2022-ig írt alá a Napolihoz. A Serie A jelenlegi listavezetőjének – egyelőre – egy eurójába sem került az üzlet, ennek ellenére sokan – főleg Franciaországban – kockázatosnak tartják a középpályás szerződtetését. Történt ugyanis, hogy előző csapatánál, a Toulouse-nál tavaly szeptemberben súlyosan összeszólalkozott a tartalékcsapat vezedőedzőjével, Denis Zankoval, aminek következtében a klub októberben felbontotta a játékos szerződését, aki így szabadon igazolhatóvá vált.

A nehéz természete ellenére nagy tehetségnek tartott Machach eddigi rövid pályafutása során megfordult a Cannes, a Toulouse és a Marseille színeiben, a francia élvonalban 31 mérkőzésen 2 gólig jutott.

A Napoliban kezdetben valószínűleg csak csereként lehetőséget kapó fiatal középpályásnak az Allan, Hamsik, Jorgingo középpályássor tehermentesítése lesz a fő feladata.

(zp)