Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Belga középpályással erősít nyártól a Juventus

Sajtóhírek szerint megszületett a megállapodás a Sampdoria és a Juventus között Dennis Praet átigazolásáról, a belga középpályás minden bizonnyal a nyáron csatlakozik a torinóiakhoz.

Praet_DSC_2680_VALE-e1507198554942

(forrás: Valentina Martini)

A 23 éves Praet egészen fiatalon stabil csapattaggá vált az Adnerlechtnél, innen igazolt 2016-ban a Sampdoriához, ahol hasnoló sors várt rá, hiszen Marco Giampaolo az első perctől kezdve alapemberként számolt vele. Remek és kiegyensúlyozott teljesítménye természetesen nem kerülte el a nagyobb csapatok figyelmét sem, hiszen a hírek szerint a Juventusnak az Inter orra elől sikerült megkaparintania a játékost.

Praet minden bizonnyal a Sampdoria színeiben fejezi be a szezont, hogy aztán júliusban felöltse a Juventus zebracsíkos mezét. A játékos ügynökei, illetve a Sampdoria és a Juventus vezetői egy milánói hotelben ütötték nyélbe az üzletet. Praet szerződésében 25 millió euró szerepelt kivásárlási árként, az egyetlen kérdés az, hogy ezt a torinóiak készpénzben vagy esetleg egy-két játékos bevonásával elégítik-e ki.

Emre Can valószínűsíthető nyári érkezése mellett sem tétlenkednek tehát a Juventus háza táján, hiszen Praet hosszú távon is biztos pontja lehet majd a “zebrák” csapatának.

(zp)