Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ferencváros: a játékos vitatja az opciót – sajtóhír

Borulhat a Ferencváros Joseph Paintsil megtartására tett kísérlete. A játékos ügynöke szerint nincs semmilyen vételi opció a ghánaira.

50835

Belga lapinformációk szerint semmiféle opciója nincs a Ferencvárosnak Joseph Paintsil megtartására. A Het Nieuwsblad szerint a Genk tárgyalásban áll a ghánai játékossal, aki viszont vitatja, hogy lenne hosszabbítási opciója a magyar együttesnek. A belga lap szerint a 2013-as bajnok KRC Genk vezetősége a Tema Youth-szal tárgyal, egyes hírek szerint meg is egyezett a ghánaiakkal Paintsil játékjogáról.

„Az FTC él az opcióval, a Joseph Paintsilt képviselő ügynökséggel az FTC-nek írásos megállapodása van. A klub természetesen szeretné megtartani a tehetséges és fiatal labdarúgót. Minden érdeklődőnek az FTC-vel kell megállapodnia” – hangsúlyozza a Ferencváros közleménye.

Ezzel kapcsolatban a belga lapok nemcsak Paintsil kölcsönadójával való megegyezésről, hanem a játékossal való megállapodásról is írnak. Amennyiben így van, akár hivatalos jogorvoslatért is fordulhat a magyar klub az UEFA-hoz, és a FIFA-hoz is, bizonyítandó igazukat.

Igen bonyolult tehát az ügy, legalábbis azok után, hogy Orosz Pál nemrégiben kijelentette, lehívják az opciót az ősszel kiválóan teljesítő, és az Év góljáért járó díjat is elnyerő ghánai megtartására.

~GS~