Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Portugáliából jöhet szélső a Bayern Münchenhez

A legfrissebb hírek szerint a német rekordbajnok megfigyelőket küldött egy csiszolatlan gyémánt feltérképezésére Portugáliába. Az információt a portugál futballhoz nagyon közel álló O Jogo című lap hozta le.

Sporting CP v FC Pacos Ferreira - Primeira Liga

(kép forrása: metro.co.uk)

A bőrnadrágosok már-már legendás duója, név szerint Franck Ribéry és Arjen Robben is a karrierje végéhez közeledik. A két technikás szélső utódjai bizonyos részben megvannak már, de a csapat bővítené a palettáját a szélsők terén.

Kingsly Coman Európa egyik legtehetségesebb szélsőjének számít, aki előtt fényes jövő áll. A jelenleg a Hoffenheimnél kölcsönben játszó Serge Gnabry-ról is hasonlóakat lehet elmondani. A két fiatal szélső mellé egy újabb opción gondolkodnak a bajorok, nevezetesen Gelson Martins került a képbe.

A 22 esztendős portugál játékos a Sporting csapatánál futballozik hétről hétre. Gyors, jól és hatékonyan cselez, valamint remekül passzol is. Jelenlegi együttesében a jobbszélen számítanak rá, de utánpótlás csapatokban jobbhátvédként is szerepeltették.

A portugál korosztályos válogatottakat egytől egyig kijárta és már 15-ször a felnőttek között is szerepelt.

Téli klubváltása nem túl valószínű, viszont a nyáron biztosan fogunk még róla hallani.

Piaci értékét 20 millió euróra teszi a transfermarkt.de, viszont ez az összeg emelkedhet jócskán a nyáron, főleg ha a portugál nemzeti csapattal részt vesz az oroszországi világbajnokságon.

Szerző: Báló Bence