Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Napi kacsa: CR – Neymar csere készül?

Spanyolország leghallgatottabb rádiós sportműsora, az ‘El Larguero’-ban elhangzottak szerint a Real Madrid a nyári világbajnokság után bombaüzletet készül kötni a Paris Saint-Germain együttesével!

(Kép: csakfoci.hu – Archív)

A népszerű műsorban elhangzottak szerint, Florentino Pérez legfőbb célkitűzése a világbajnokság után Neymar megszerzése lesz. A Real Madrid elnöke ennek érdekében állítólag képes lenne hatalmas áldozatokat is hozni, így például felajánlani cserealapul a sokak szerint Madridban már nem igazán boldog Cristiano Ronaldot is.

Az El Larguero adásában felidézték a presidente azon decemberi gondolatát, mely szerint Nemyarnak a Real Madridban könnyebb dolga lenne elérnie hőn áhított célját, mégpedig megnyerni az Aranylabdát. Ráadásul megemlítették azt is, hogy a brazil klasszis nem biztos, hogy ilyen párizsi félévről álmodott, hiszen előbb összekülönbözött a csapaton belül Edinson Cavanival, majd klasszikusan rossz kapcsolatot kezdett kialakítani a francia médiával.

A PSG elnöke Nasser Al-Khelaif hiába tagadja kategorikusan Neymar Madridba szerződésének még csak a legkisebb lehetőségét is, láttunk már csodát az átigazolási piacon. Ráadásul egy motivált CR-re nem biztos, hogy ‘NEM’-et mondanának a francia fővárosban.