Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Videotonból igazolt a Vasas! – hivatalos

Megvan a Michael Oenning által irányított angyalföldi együttes első téli szerzeménye…! A Vasas hivatalos weboldalán számolt be arról, hogy szerződtette a Marko Nikolic vezette Videoton rutinos szélső, nevezetesen Barczi Dávidot…. 

pic2_2903Kép: Vasas hivatalos honlapja.

A Videotontól érkező Barczi Dávid két és félévre szóló szerződést írt alá a Vasassal – írja a klub honlapja. A kontraktus aláírását követően Barczi Dávid nyilatkozatot adott a klub oldalának….

– A Vasas és annak szellemisége mindig közel állt a szívemhez. Örülök, hogy a Vasas vezetése bízik bennem és számítanak rám. Remélem, hamar kilábalok abból a kisebb gödörből, amiben az elmúlt időszakban voltam, és rövid időn belül játékba lendülök. Előre tekintek és optimistán várom, hogy hasznos tagja lehessek az angyalföldi gárdának. Úgy vélem, a beilleszkedéssel nem lesz gondom, mert könnyen barátkozom és nem vagyok nehéz ember. Ebben segítségemre lesz Remili Mohamed és Vaskó Tamás, akikkel kiváló kapcsolatot ápolok és együtt játszottunk Újpesten. – nyilatkozta a Vasas honlapjának a rutinos szélső….

Barczi Dávid 2009 augusztusában az Újpest színeiben mutatkozhatott be a magyar élvonalban mindössze 20 esztendős korában. A lila-fehér együttest egészen 2013 nyaráig erősítette. Innen igazolt Diósgyőrbe, ahol összesen három szezont húzott le. Barczinak tehát 2016 nyarán vezetett az útja a Videotonhoz. A székesfehérvári csapatban nem igazán számoltak vele, ráadásul az előző kiírás során jó pár alkalommal a Vidi B gárdájában jutott szóhoz. Barczi Dávid ezidáig összesen 128 élvonalbeli mérkőzésen lépett pályára, melyek során 11 alkalommal volt eredményes illetve 20 gólpasszt osztott ki társai között. 

Németh Boldizsár