Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Év Fiatal Játékosa címre jelölték, most a Bundesliga utolsó helyezettjéhez igazolt

Váratlan és egyben nagy meglepetést okozó átigazolást hajtott végre a német Bundesliga utolsó helyén szerénykedő Köln. A csapathoz egy olyan játékos érkezett, aki még 2016-ban a Ligue 1 Év Fiatal Játékosa címre is jelölt volt.

koziello

A tavalyi remek szezon után idén a Köln teljesen megtorpant. A csapat a Bundesliga utolsó helyén tartózkodik úgy, hogy 7 pontra van a még csak osztályozót jelentő 16. helytől is. Az Európa Ligából és a Német Kupából egyaránt kiesett a patinás német klub, a Bundesliga kapcsán ezt viszont szeretnék elkerülni…

A Stefan Ruthenbeck által vezetett csapat kiváló játékosokból áll, azonban mégsem ment eddig a szezon folyamán a játék. Ebben segíthet a 22 esztendős Vincent Koziello, akit potom pénzért sikerült a Nice együttesétől elcsábítani.

A pályán remek látásmóddal bíró középpályás fiatal kora ellenére, már túl van több, mint 100 francia élvonalbeli találkozón és az európai kupasorozatokban is bemutatkozhatott már.

A tranfermarkt.de adatai alapján az átigazolás mindössze 3 millió eurójába fájt a Kölnnek, ahová a játékos 2022 nyaráig írt alá.

Szerző: Báló Bence