Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kikosarazta a Napolit Sarri egyik fő kiszemeltje

Maurizio Sarri, a Napoli vezetőedzője minden áron meg szeretné erősíteni csapata támadószekcióját, hiszen a nápolyiakra rendkívül nehéz feladat vár, amennyiben a bajnokság végéig meg szeretnék tartani vezető pozíciójukat a Serie A-ban.

verdi

(forrás: ansa.it)

A klub egyik fő kiszemeltje a Bolognában eddig kiváló szezont futó Simone Verdi volt. A 24 éves támadó remek góljai és gópasszai mellett idén többek között azzal az egyedi teljesítménnyel is felhívta magára a figyelmet, hogy a Crotone elleni mérkőzésen mindkét lábával szerzett egy szabadrúgás gólt.

A hírek szerint az elmúlt napokban többször is közel álltak a megállapodáshoz a felek, és mint utólag kiderült, maga Verdi volt az, akin a tárgyalások végül megakadtak. A játékos a következőképen magyarázta döntését: “Nem a Napolira és Nápoly városára mondtam nemet, hanem a Bolognára igent. Köszönöm a klub vezetőinek, akik minden áron meg akartak győzni, hogy hozzájuk igazoljak, ezenkívül a nápolyi szurkolóktól is rengeteg bíztató üzenetet kaptam. Sarrival is beszéltem, elmondtam neki, hogy a Bolognanál szeretnék maradni. A Napolinál senkinek nincs garantált helye, minden egyes pillanatban százszázalékkal kell koncentrálni, ehhez pedig rendkívüli nyugodtságra és motivációra lenne szükségem, ezt a januári váltás nem biztos, hogy segítette volna. Nem tudom, hogy a nyáron mi fog történni, engem most csak a Bologna érdekel.”

Hogy Verdi élete lehetőségét szalasztotta-e el, vagy éppen ez számított nyerő döntésnek, természetesen csak hónapok vagy évek elteltével fog kiderülni, mindenesetre jó látni, hogy néhány játékosban még nem hunytak ki a klubhűség szikrái.

(zp)