Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Komoly nevek a Swansea bevásárlólistáján

Az angol Premier League utolsó helyén álló Swansea együttese a télen egyértelmű erősítést akar végrehajtani a keretén. Sajtóhírek szerint négy igencsak komoly név van a csapat kívánságlistáján.

Club Atletico de Madrid v Deportivo Alaves - La Liga

Az elsődleges célpont a walesi csapat számára az Atletico Madrid francia csatára, Kévin Gameiro. A jelenlegi együttesében nem sok lehetőséget kapó támadóért a hírek szerint 30 millió eurót már letett az asztalra a Swansea. Igen 30 millió eurós ajánlat, a Premier League utolsó helyezettjétől…

Az átigazolások kapcsán igencsak elismert olasz újságíró, Gianluca Di Marzio szerint a klub korábbi játékosa Andrew Ayew nagyon közel áll a visszatéréshez. A ghánai támadó a 2015/16-os szezonban szerepelt a Swans csapatában, amikor is 34 PL meccsen 12 gólt szerzett. Ayew jelenleg a West Ham Unitedet erősíti, de idén nem nagyon megy neki, mindössze 3 találatnál jár 18 mérkőzésen a bajnokságban.

Egy harmadik támadó is a képben van a Carlos Carvalhal vezette csapatnak. André Silva neve még mindig jól cseng, annak ellenére is, hogy a Milanban eddig nem nagyon találta meg a számításait. A Serie A-ban még gólt nem szerző játékos nem számít alapembernek a Rossoneriben. Távozása nem lenne meglepő.

A negyedik név, aki felmerült a Swansea kapcsán, a fiatal német középpályás, Max Meyer. A 22 esztendős játékos nemrég utasította vissza a Schalke által felajánlott szerződéshosszabbítást. A német gárda sportigazgatója Christian Heidel szerint mindenképp a Ruhr-vidéken tartanák a játékost, s ennek érdekében új ajánlatot készülnek tenni Meyernek.

A felsorolt játékosok kapcsán kijelenthető, hogy a Swansea City továbbra sem szeretne visszacsúszni a másodosztályba, és ezért komoly összegeket is képesek feláldozni. A kérdés már csak az, hogy melyik játékost sikerül a Premier League utolsó helyén álló csapatnak magához csábítania, illetve melyik játékos mutatna jól a csapatban?

Szerző: Báló Bence