Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Út a csúcsra – 0. rész: Vadonatúj sorozat a FociClub.hu-n!

A Földbolygó legjobban várt sporteseményének, a labdarúgó világbajnokságnak az éve 2018., éppen ezért mi, a Fociclub.hu szerkesztősége is kitüntetett figyelemben részesítjük az oroszországi futballtornát, és igyekszünk minden apró mozzanatáról beszámolni, hogy a labdarúgás szerelmeseitől az interneten szörföző átlagemberig mindenki találjon számára érdekes, szórakoztató tartalmat. Ennek része Út a csúcsra című sorozatunk is, melyben a világbajnokság legnagyobb esélyeseinek versenyfutását követjük nyomon lépésről lépésre a tavaszi klubszezon kezdetétől egészen a trófea magasba emeléséig…

ut_a_csucsra

A következő hetekben keresd ezt a képet, ha értesülni akarsz kedvenc válogatottadat érintő hírekről, vagy csak a világbajnoksággal kapcsolatos érdekességek után kutatsz!

Miről szól majd az Út a csúcsra?

Sorozatunk a bukmékerek által a világbajnokság megnyerésére legesélyesebbnek tartott 8 nemzeti csapat (Brazília, Németország, Franciaország, Spanyolország, Argentína, Belgium, Portugália, Anglia) történetét hivatott hűen lejegyezni.

Miről olvashatsz majd az Út a csúcsra egy epizódjában?

Az első hetekben főként a válogatottakról összegyűjtött érdekességekről lesz szó, melyeket fokozatosan felváltanak majd a futballnemzetekkel kapcsolatos, világbajnokságot is befolyásoló hírek. A hangsúlyt a megbízhatóságra igyekszünk fektetni: kizárólag hivatalosan bejelentett, illetve megbízható forrásból szerzett értesüléseinket közöljük!

Milyen gyakran jelentkezik az Út a csúcsra?

A világbajnokság kezdetéig hetente, a torna ideje alatt pedig – a tervek szerint – naponta. Igény és kellő olvasottság esetén pedig megjelennek majd különkiadások is, ezek gyakoriságát az első néhány hét tapasztalatai fogják meghatározni…

Az első rész megjelenése: jan. 26. (jövő péntek) 17:00

Írta: Wernigg Márton