Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rangadóval tér vissza a Serie A!

Sokak nagy örömére két hét után újra visszatér a Serie A. A 21. fordulóban rengeteg mérkőzés izgalmasnak ígérkezik, de közülük is kiemelkedik az Inter-Roma rangadó.

seriea3wallpaper

Vasárnap

jan. 21. 12:30 Atalanta – Napoli (Digi Sport 1)
jan. 21. 15:00 Bologna – Benevento
jan. 21. 15:00 Lazio – Chievo (Digi Sport 1)

jan. 21. 15:00 Sampdoria – Fiorentina (Digi Sport 2)
jan. 21. 15:00 Sassuolo – Torino
jan. 21. 15:00 Udinese – SPAL 
jan. 21. 15:00 Hellas Verona – Crotone
jan. 21. 18:00 Cagliari – AC Milan (Digi Sport 1)
jan. 21. 20:45 Inter – AS Roma (Digi Sport 1)

A Napoli továbbra is tartja egypontos előnyét a Juventussal szemben, de az Atalanta otthonában azért jobb lesz vigyázniuk. A hazaiak az előző fordulóban úgy verték meg a Romat, hogy a második félidőt végig emberhátrányban töltötték. Ráadásul pont az Atalanta ejtette ki az égszínkék mezeseket az Olasz kupából. A Lazio a legutóbbi fordulóban, simán, 5-2-re legyőzte a SPAL-t. A meccs hőse Immobile volt, aki négy góllal járult hozzá csapata sikeréhez. Az olasz támadó ezzel zsinórban másodszorra  érte el a 20 gólos álomhatárt, amit legutóbb Giuseppe Signori tett meg több, mint 20 évvel ezelőtt. A Chievo borzalmas formában van, már hat mérkőzése óta nem sikerült győzniük. Erősen kétséges, hogy rossz sorozatuk most megszakad. A Sampdoria az előző körben óriási meglepetésre kikapott a Beneventotól, akik ezzel megszerezték történelmük második élvonalbeli győzelmüket. A gól gazdag mérkőzésen még egy kiállítás is történt. A Fiorentina hiába játszott jobban, és hiába alakított ki több lehetőséget az Internél, csak a 91. percben tudtak egyenlíteni. És ha már Inter! A milánói csapat játssza a legnagyobb rangadót itt a Serie A 21. fordulójában. A fekete-kékek ezúttal a Roma ellen mutathatják mit tudnak. Meg is kell mutatniuk, hiszen már öt mérkőzés óta nyeretlenek. Szerencséjükre a farkasok sincsenek csúcsformában, a legutóbbi öt meccsükből egyet nyertek. A tabellán pillanatnyilag az Inter áll jobban, ám egy esetleges Roma győzelemmel fordulhat a kocka.

Hétfő

jan. 22. 20:45 Juventus – Genoa (Digi Sport 1)

A Juventus a 20. fordulóban a Cagliari otthonába látogattak ahol egy szűk győzelmet arattak. Ez volt Allegri 200. Serie A-győzelme, de túlontúl boldog nem lehet mivel megsérült Dybala. A Genoa formájára nem lehet panasz. Négy mérkőzés óta nem kaptak gólt, ráadásul ebből kettőt meg is nyertek. Egyszer minden sorozat megszakad, lehet ez pont Torinóban fog.

A Serie A tabellája: (sofascore.com)

Névtelen

Mihók Richárd