Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A brazil tehetség Angliáról álmodik, és még januárban távozhat! – sajtóhír

Igencsak kapós lett az utóbbi hetekben a Ligue 1 idei kiírásának egyik legnagyobb felfedezettje! A mindössze 20 esztendősen már magát brazil válogatottnak mondható Malcom nevét az ősszel a Bayern Münchennel hozták összefüggésbe, most pedig úgy fest, hogy egy igen pikáns Arsenal-Tottenham csata van kialakulóban a játékosért…

neymar_malcom

Brazília jelenje és jövője egy képen (kép forrása: thesun.co.uk)

Francia szakírók egy csoportja a tegnapi Nantes elleni rangadó után az öltözőfolyosón lecsapott a Bordeaux kiválóságára, Malcomra, és kérdésekkel kezdték bombázni, melyekre az angol bevásárlólisták élén álló ifjú igencsak kétértelmű válaszokat adott…

A maradás-távozás dilemmára például így felelt: “Nem tudom, hogy maradok-e, vagy távozok. Az egész ügyet az ügynökömre és a klubomra hagyom. Ha eligazolok, akkor köszönök mindent, amit a Bordeaux-tól kaptam, örökre hálás leszek az itt eltöltött időszakért…”

Mondandóját egy kis bölcselkedéssel folytatta a labdazsonglőr: “Ilyen az élet, időnként döntéseket kell hozni. Ha maradnom kell, maradni fogok, ha nem, akkor távozok. Egyet ígérhetek: amíg itt leszek, minden tőlem telhetőt meg fogok tenni a csapatért!”

Végül pedig az angol szurkolóknak kedveskedett: “Anglia egy álom számomra, és minden játékos számára, de amíg itt vagyok, addig a saját feladataimra kell koncentrálnom, és nem gondolkozhatok a távozáson.”

Őszinte szavak a tehetségtől, ám kérdés, hogy nem áll-e elő előbb utóbb számára is az a helyzet, hogy bármekkora összeget kifizetnének érte, de a klubja tartóztatja? És ha igen, akkor is meg tudja majd őrizni a hidegvérét, és alázattal kitölti a szerződését?

Írta: Wernigg Márton