Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Edzőváltás a Bundesliga-ban! – hivatalos

Már bőven túlért a féltávon a német élvonalbeli labdarúgó bajnokság, így az erőviszonyok már nagyjából körvonalazódtak. Ez egyben azt is jelenti, hogy a kiesőjelöltek számára most jött el az a pillanat, amikor át kell gondolniuk, hogy biztosan a megfelelő ember ül-e a kispadjukon… Hamburgban ezt most megtették – Markus Gisdol őszinte sajnálatára!

gisdol

Gisdol immáron csak az álláslehetőségeket kémlelheti… (kép forrása: kicker.de)

A Bundesliga-ban utolsó előtti helyen tanyázó Hamburger SV hivatalos oldalán jelentette be, hogy búcsút int a csapatot 2016. szeptembere óta gardírozó Markus Gisdolnak.

Gisdol edzői karrierjét alsóbb osztályokban kezdte, majd a Hoffenheim tartalékcsapatához szegődött.Lehetőséget kapott a Schalke színeiben segédedzőként, majd visszatért Hoffenheimbe, ahonnan 2015. októberében menesztették. Bár ekkor úgy tűnt, hogy pályafutása végleg félresiklott, a Hamburger SV majd egy év után állást ajánlott neki: a leszereplő Bruno Labbadia helyét vehette át.

A történet vége pedig ezen cikkből már ismert: nem jöttek az eredmények, így a tegnapi Köln elleni vereség után ma reggel felmondtak neki…

Gisdol utódja egyelőre még nem ismert a Beke Pétert is foglalkoztató patinás csapatnál, és az edző jövője is kérdéses (bár aligha fognak kapkodni érte a csapatok egy ilyen önéletrajzzal…)

Írta: Wernigg Márton