Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

ManUtd: Mourinho már nagyon várja Sánchezt

A januári transzferidőszak legtöbbet emlegetett játékosa Alexis Sánchez. Az Arsenal sztárja a korábbi találgatásokkal ellentétben végül úgy nem néz ki, hogy bár Manchesterbe igazol, annak mégsem kék, hanem vörös felét fogja választani.

mourinhosanchez001

Állítólag már nem sok hiányzik hozzá, hogy végleges legyen az üzlet. A hírek szerint az Arsenal némi pénzösszeg mellett még az örmény Henrih Mhitarjant is megkapja a Manchester Unitedtől, ha végre hajlandó lesz lemondani Sánchezről. Arról a Sánchezről, akinek a szezon végén lejár a szerződése, és akkor egyetlen pennyt sem látnának távozásakor. Ugyanis a chilei játékos semmiképpen sem akar maradni a londoniaknál.

Ezt a távozási vágyat szeretné kihasználni a „Vörös Ördögök” menedzsere, José Mourinho, aki állítólag már nagyon várja a napokban végre hivatalosan is bejelenthessék Sánchez érkezését. A portugál szakember tegnap nyilatkozott a küszöbönálló átigazolással kapcsolatban:

„Hamarosan megérkezik, de lehet soha… Úgy gondolom, hogy elég közel vagyunk, de ha most nem jön össze, akkor már soha sem. Pozitív vagyok, és tudom, hogy mindent megteszünk az ügyben. A klub tulajdonosai is zöld lámpát adtak. Ez pedig így végső soron sikerre fog vezetni.”

– szólt a rejtélyes interjú.

Balogh József