Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! – Megvan az Arsenal sztárigazolása! – hivatalos

Igen mozgékonyra sikeredett a hétfői nap Angliában, avagy Manchesterben és Londonban is zajlottak az események. A Manchester City hosszabbított kulcsemberével, a Manchester United bejelentette első téli igazolását, miközben az Arsenak szurkolók egyik szeme sír, a másik pedig nevet. Csereüzlet és klubkeringő angol módra…

update 2018. 01. 22. 193125

Az Alexis Sánchez ügy végéről már csak a pont hiányzott, a chilei klubváltási ügye ma lezárult. Az Arsenal kiválósága aláírt a riválishoz és a jövőben immáron a Manchester United sikereiért harcol majd. Az ágyúsok nem tudták meggyőzni a támadóklasszist a maradásról, aki a távozás mellett tette le a voksot. Mindezt egy csereügylet keretein belül bonyolította le a két klub, avagy José Mourinho “áldozati bárányként” lökte át Londonba Henrikh Mkhitaryant, akinek érezhetően lejárt a mandátuma Manchesterben a Mourinho-érában. Mindkét klasszis 4,5 éves szerződést írt alá új egyesületével, s kontraktusokon tehát 2022-es dátum honol.

Az örmény klasszis a Shakhtar Donetsk színeiben hívta fel magára a figyelmet és a Borussia Dortmund labdarúgójaként teljesedett ki igazán. A Manchester United 2016 nyarán elcsábította Németországból, ám a Premier League kaland nem úgy alakult, ahogyan azt a játékos és a szurkolók elképzelték. Új fejezet nyílik pályafutásában 29 esztendősen és ne feledjük, könnyen lehet, hogy összeáll az Emiratesben a dortmundi sikerpáros, avagy ha összejön az Aubameyang üzlet, melynek Giroud is részese lehet, akkor februártól a Lacazette, Aubameyang, Mkhitaryan trió támadhatja az ellenfelek hálóját Mesut Özil támogatásában.

Alexis Sanchez távozása fájdalmas, avagy kétségtelenül legnagyobb klasszisát veszítette el Arsene Wenger, de menni kell tovább és élni az új lehetőségekkel. Az, hogy pontosan csereüzletről van-e szó, vagy valamelyik fél ráfizetett, azt nem lehet tudni, egyelőre kevés a részlet.