Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Van Persie hazatér

Harmincnégy évesen visszatér nevelőegyesületéhez a korábbi Arsenal-, és Manchester United-támadó, legutóbb a Fenerbahcét erősítő Robin Van Persie.

feyenoord

(Fotó: Feyenoord/Twitter)

Tizennégy évnyi légióskodás (és 226 hazájától távol szerzett gól) után igazolt haza a Feyenoordhoz a gólerős támadó, miután a Fenerbahce ingyen elengedte a holland válogatott korábbi erősségét. Van Persie 18 hónapra írt alá nevelőegyesületével, ahol régi 32-es mezét is visszakapta.

RVP 2002-ben mutatkozott be a rotterdami együttes színeiben, ahol 2004-es távozásáig 61 meccsen 15 gólt szorgoskodott össze.

A korábbi angol gólkirályt már be is mutatták sajtótájékoztatón, a klub technikai igazgatója, Martin van Geel pedig büszkén jelenthette, az azóta már visszavonult Dirk Kuyt és a jelenleg a csapatot irányító Giovanni van Bronckhorst után az egyesület újabb ikonját csábította haza.

A Feyenoord címvédőként egyébként jelenleg csak ötödik a holland pontvadászatban, a reális cél a csapat számára már leginkább a Bajnokok Ligáját érő alsóbb dobogós helyezések elérése lehet Van Persie-val a fedélzeten.