Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszakerülhet tavalyi klubjához a Chelsea védője

A goal.com legfrissebb jelentése alapján a Chelsea újra kölcsönadná védőjét, Baba Rahman-t. A játékos tavalyi klubjához kerülhetne újra, már most a téli átigazolási időszakban.

baba-rahman-cropped_1xyh94k84nltv1xb2xuqk76na4

Újra Schalke mezben szerepelhet Baba Rahman. (kép forrása: goal.com)

A 23 esztendős, ghánai válogatott Baba Rahman 2015 nyarán nagy reményekkel érkezett az angol fővárosba. Bár tehetsége nem volt vitatott, mégiscsak peremembernek számított José Mourinho együttesében.

Egy Angliában eltöltött szezon után a következő idényt már a Schalke együttesénél kezdte meg kölcsönben Baba, ahol megkapta a bizonyítási lehetőséget. Azonban 2017 elején egy elülső keresztszalag szakadás megakadályozta, hogy kiteljesedjen.

Az idei szezont újra a londoni kékeknél kezdte meg, viszont lehetőséget nem kapott még Antonio Conte vezetőedzőtől, így a váltás teljesen indokolt lenne számára.

Előző szezonbéli klubja a Schalke újra szívesen látná a keretében a ghánai védőt, amit a német csapat sportigazgatója Christian Heidel is megerősített.

Kivásárlásról egyelőre nem volt szó, a télen minden bizonnyal csak kölcsönbe érkezne a játékos, akár másfél szezonra is, azaz 2019 végéig.

Szerző: Báló Bence