Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nagy a bizonytalanság Mbappé sérülése körül

A francia bajnokságban listavezető Paris Saint-Germain együttese hivatalos közleményben tagadta azokat az értesüléseket, amelyek arról szólnak, hogy a gárda ifjú támadója, Kylian Mbappé kéthónapos kihagyásra kényszerülne csigolyasérülés miatt.

mbappé002

Mint ismert, Mbappé a hétvégi, végül elveszített Lyon elleni rangadón sérült meg. A francia válogatott játékos az OL kapusával, Anthony Lopes-zel ütközött szerencsétlenül, amely után természetesen azonnal le is kellett cserélni. És bizony komolyan aggódhattunk is az állapotáért.

Tegnap már olyan hírek láttak napvilágot, hogy Mbappénak csigolyatörése van, amely miatt minimum két hónapot kell kihagynia. Sőt, egyesek már azt jelezték előre, hogy akár a világbajnoki szereplésébe is kerülhet ez a súlyos sérülés.

Nos, talán mégsem ekkora a baj. Igaz, a PSG még nem közölte a pontos diagnózist, ugyanis még több vizsgálat vár Mbappéra a hét további részében. Bár alighanem még egy „egyszerű” gerincsérüléssel is számolhatunk úgy, hogy februárban pihenni fog a korábbi Monaco játékos.

A februári kihagyás pedig azt jelenti, hogy Mbappé kihagyja a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája párharc első felvonását.

Balogh József