Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb 2020: Löw még nem aggódik

A német válogatott szövetségi kapitánya a saját elmondása szerint egyelőre még mindig nem izgul a közelgő Világbajnokság miatt. Ugyanis már nagyon hosszú ideje hiányzik a pályáról egyik legfontosabb embere, Manuel Neuer.

neuer

Neuer tavaly áprilisi lábsérülése óta még mindig partvonalon kívülre van szorulva, sőt a válogatottban még régebben, még 2016. októberében lépett utoljára pályára. Természetesen nem csak a sajtó, de a szurkolók is nagyon aggódnak a csapatkapitányért, akinek a Nationalelfben talán még nagyobb szerepe van, mint klubjában, a Bayern Münchenben.

Jelen állás szerint Neuer leghamarabb márciusban játszhat újra, ami azért elég kevés hátralévő időt ad a formába lendülésre, amire azért szükség lenne az oroszországi vb-n. Ott ugyanis az ő nevével kellene kezdődnie a címvédő németek kezdőcsapatának. A probléma ellenére Joachim Löw szövetségi kapitány továbbra is optimista próbál lenni, ahogy azt már korábban is megírtuk. A szakember is határozottan nyilatkozott:

„Rendszeresen tartom a kapcsolatot Manuel Neuerrel, és Andi Köpkevel is. Mindig tájékoztat bennünket, bízunk bene. Az idő csak fogyatkozik, de jelen pillanatban nincs probléma.”

– nyugtatta a közvéleményt, Löw.

Balogh József