Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Felkészülés: Szoboszlai ismét betalált, nyert a Salzburg!

Mint ismert, a mindössze 17 esztendős Szoboszlai Dominik január közepén profi szerződést írhatott alá az osztrák élvonalban szereplő Red Bull Salzburggal, aki a szezon első felében remek teljesítményét nyújtott az FC Liefering színeiben. A magyar tehetség sorra lehetőséghez jut a Salzburg felkészülési mérkőzésein, s a bizalmat rendre góllal/gólokkal hálálja meg… 

Szoboszlai

Szoboszlai Dominik többek között a Red Bull Salzburg mai felkészülési találkozóján is betalált. Az osztrák élvonal évek óta egyeduralkodójának számító együttes sima 4-1-es győzelmet aratott a harmadosztályú USK Anif ellen. Szoboszlai Dominik csapata negyedik gólját jegyezte, aki egyébként kezdőként kapott lehetőséget és végig is játszotta a mérkőzést. 

Szoboszlai Dominik tehát maximálisan él a megkapott bizalommal, ha így folytatja, egyáltalán nem lenne meglepő, ha a tétmérkőzéseken is rendre a kezdőben kapna lehetőséget a Red Bull Salzburgnál. Reménykedünk benne, hogy ez is így lesz, s mi csak hasonló folytatást kívánhatunk Szoboszlai Dominik számára…! 

Németh Boldizsár