Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: ligán belül váltott Meram – hivatalos

Az iraki labdarúgó nagyszerű éveket töltött el előző klubjában, mely profi karriere első helyszíne volt. Most váltott az ázsiai játékos, de marad az MLS-ben!

justin-meram-columbus-crew-mlsMeram eligazolt a Columbus Crew-tól, de a szintén MLS-ben szereplő Orlando City színeiben folytatja a kiváló középpályás (forrás: ussoccerplayers.com)

Justin Meram, a 18-szoros, 29 esztendős iraki középpályás 2011-ben kezdett el az MLS-ben, azaz az észak-amerikai profiligában futballozni. Akkor az karriere kezdetén a Columbus Crew csapatához írt alá, a klub szurkolóinak pedig az évek során sok örömöt okozott. Meram viszont döntött jövőjéről, és másik klubba igazolt, azonban marad a ligában a tavaly a Keleti Főcsoportban döntőt a későbbi bajnok Toronto ellen játszó iraki. A 2011-ben a SuperDrafton kiválasztott játékos az Orlando City-vel kötött szerződést, ahová a New York Red Bullst még tavaly is erősítő Sacha Klejstan lesz a párja a középpályán, így kettejüktől lehet várni a nagy játékokat.

meramhattrickMeram ezentúl az Orlando drukkereitől várhatja a biztatást (forrás: lastwordonsoccer.com)

A Columbus Crew tagjaként Meram 242 meccsen szerepelt, 42 gólt szerzett, és 34 gólpasszt is kiosztott, rendkívül hatékonyan tevékenykedett a sárga-feketéknél. Ha az iraki játékos tudja hozni eddigi formáját, akkor igencsak eredményes időszak vár rá és a lilákra, azaz az Orlando City-re!

• • •

Az MLS 2018-as szezonja március 3-án indul, ha pedig nem akar lemaradni a liga legfontosabb híreiről és egyetlen mérkőzéséről az új szezonban sem, akkor érdemes ezután is a Fociclub.hu-ra kattintani!

Nagy Dávid