Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ez lesz Cristiano Ronalo legújabb cipője!

Az idei év elején már a hatodik generációs, személyre szabott Nike Mercurial Superfly Cristiano Ronaldot adja ki az amerikai sportszergyártó cég. A nagyrészt jáde színű lábbelin még a fekete és az arany kap említésre méltó területet.

nike-mercurial-superfly-vi-cristiano-ronaldo-pride-of-portugal-boot (2)

A Cristiano Ronaldo rajongó futballisták, vagy legalábbis azok a játékosok akik elégedettek a termékcsaláddal biztosan örülni fognak a hatodik generációs cipőnek, amelynek idei főfeladata az lesz, hogy az idény további részében kiszolgálja névadóját, Cristiano Ronaldot.

A negyedik verzió szerencsét, illetve többek között spanyol bajnoki címet és Bajnokok Ligája elsőséget hozott a portugál sztár konyhájára, még ha nem is közvetlenül.

Az ismételten szuperkönnyűre, egyetlen darab szintetikus anyagból „öntött” cipő hatalmas kényelmet biztosít viselőjének, aki játék közben azt érezheti, mintha nem is lenne semmi a lábán. A Nike állítása szerint Ronaldo annyira elégedett a termékkel, hogy végre engedélyt adott a gyártónak arra, hogy viselhesse a „Portugália büszkesége” címet.

A stoplis főszíne a jáde, ami természetesen nem véletlen, lévén ugyanilyen színű mezben nyerte meg már lassan két éve az Európa-bajnokságot a luzitán nemzeti csapat.

nike-mercurial-superfly-vi-cristiano-ronaldo-pride-of-portugal-boot (3)

nikecr7

Balogh József