Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Légióssors: Kölcsönbe érkezhet a Legia magyarja

Megegyezésközeli állapotban van a Ferencváros és a lengyel klub, amelynek tagja Nagy Dominik. A válogatott középpályás kölcsönbe kerülhet nevelőegyesületéhez.

nagydominik

Visszatérhet az Üllői útra Nagy Dominik. A válogatott középpályás 2017 januárjában került Varsóba, a Legiához, amelyben tavasszal alapembernek számított, ám ősszel már kevesebb lehetőséget kapott hozzáállásbeli problémák miatt. A megállapodás egyetlen részletében folynak még tárgyalások, hiszen a lengyelek szeretnék, ha belekerülne egy olyan záradék a szerződésbe, amely szerint nyáron visszahívhatják a labdarúgót. A Ferencváros ugyanis egy évre venné kölcsön korábbi játékosát.

Annyiban van egyszerű dolga a magyar gárdának, hogy idehaza február 14-én zárul a piac, ugyanakkor korábban arról lehetett hallani, hogy a belga élvonalban szereplő Standard Liége is szeretné megszerezni Nagy Dominik játékjogát, sőt, szóban meg is egyeztek a felek, viszont az írásbeli szerződéskötéskor aggályaik támadtak a lengyeleknek, emiatt esett kútba a belga lehetőség. Nagy egyébként összesen huszonegy bajnokin kapott lehetőséget, ebből tavasszal 12-szer léphetett pályára, s szerzett négy gólt. Ősszel a Jacek Magierát váltó Romeo Jozak mindössze három alkalommal vetette be a kétszeres válogatott játékost. Legutóbb október 1-én, a Lech Poznan ellen lépett pályára. Egy gólt szerzett a 2017-18-as évad őszi felében.

~GS~