Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mi is az a footgolf? – Íme egy bemutató videó

foogtolfA FociClub.hu heti rendszerességgel számol be a footgolf honi eseményeiről, ám sokan nem tudják, hogy milyen is ez az új hibrid sportág, mely a golfot és a labdarúgást ötvözi. Elegyként egy kiváló sportágat kaptunk, mely szerencsére egyre nagyobb népszerűségnek örvend nem csak idehaza, de világszerte is. Íme egy videó, mely bemutatja a footgolf szabályrendszerét, magát a játékot.

Mi már kipróbáltuk, s nagyon bejött, arra buzdítunk mindenkit, hogy aki érez magában affinitást, bátran érdeklődjön és próbálja ki. Érdeklődni a mellékelt elérhetőségeken.

“Kipróbáltam és rögvest beleszerettem! – oldalunk főszerkesztője Őszi Ádám sűrűen hangoztatja ezen rövid monológot, melyet szívesen ki is bont az érdeklődők számára – Az elrúgóhoz állva szkeptikus voltam, majd gyorsan rájöttem, hogy nem is olyan könnyű ez a játék. Ellenben roppant összetett és rengeteg kihívást tartalmaz. Hatalmas odafigyelést és rengeteg tervezést igényel, melyet össze kell kötni a különféle rúgótechnikákkal. Emellett kiváló kikapcsolódás. Viszonylag hamar megfogalmazódott bennem, hogy a lehetőségeimhez mérten segíteni szeretném a sportág honi felemelkedését.