Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Messi nemet mondott 100 millió euróra!

Az FC Barcelona szurkolói számára nagyszerű hírrel rukkolt elő a katalán sportnapilap, a Mundo Deportivo. Az újság szerint a csapat legnagyobb sztárja tavaly nyáron nagyjából évi 100 millió euróra mondott nemet.

leo-messi-poso-con-sus-cuatro-botas-oro-1511532284465

A Mundo Deportivo szerint a kínai Hebei Fortune együttesénél nagyon is komolyan gondolták Messi szerződtetését, és mindössze mellékes kérdésként tekintettek arra, hogy mennyit kér majd az argentin sztárért a Barca. A katalán lap arról ír, hogy a Fortune nem szerénykedett, és egy öt évre szóló, évi 100 millió eurós alapfizetésről írt szerződést kínált fel volna Messinek.

Állítólag az ajánlat természetesen lenyűgözte Messit, aki azonban reflexből nemet mondott. A hírek szerint bár a kínai felügyeleti szervek nem igazán örültek volna egy ilyen őrült átigazolásnak, még a szövetségi vezetők is tisztában voltak/vannak vele, hogy Messi érkezése igazán beindíthatta volna a kínai labdarúgást.

A Mundo Deportivo egyébként még arról is ír, hogy idén nyáron a Hebei Fortune ismét harcba száll Messi kegyeiért. Ahol mellesleg már argentin kompánia várná az ötszörs aranylabdást Lavezzi és Mascherano személyében.

Balogh József