Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Pool lemondott Lemarról, de van új kiszemelt

Ismét a Bundesligából vásárolna a Liverpool, amely Coutinho távozása óta nem áll rosszul anyagilag és feltehetően lenne még hely a keretükben egy-két jóféle támadónak.

Kép: IB Times UK

Kép: IB Times UK

Thomas Lemar, a Monaco támadója már nem számít a Liverpool kiszemeltjének, így a Vörösöknek új célpont után kell nézniük. Jürgen Kloppék a pletykák szerint ezúttal is Németországban találtak maguknak nem is akármilyen játékost.

Egyre többet hallani a Bayer Leverkusen 20 éves jamaicai szélsőjéről, Leon Bailey-ről. A fiatal játékos 8 bajnoki gólnál tart ebben a szezonban és a fél Premier League sorban áll érte – most már a Liverpool is. Azelőtt írtunk már vele kapcsolatban a Chelsea és az Arsenal érdeklődéséről is többek között.

A hírek arról szólnak, hogy gyakorlatilag minden meccsén a legjobb angol csapatok megfigyelői ülnek ott a lelátón, csak miatta – épp ezért nem is lesz olcsó a megszerzése. Habár a Transfermarkt “csak” 28 millió euróra becsüli az értékét, a valóságban ennek a sokszorosába is kerülhet a játékjogának megszerzése. A német klub állítólag szeretne 100 millió font körüli összeget bezsebelni érte, ami elég erős árnak tűnik.

Bailey 2011-ben hagyta el szülőhazáját és szerződött Ausztriába, ahonnan 2 évvel később került át a szlovák AS Trencinhez. A belga Genk 1,4 millióért szerezte meg őt 2015-ben, tavaly januárban pedig elfogadta a Leverkusen ajánlatát – a gyógyszergyáriak 13,5 millió eurót áldoztak rá. Hatalmasat nyerhetnek ezen az üzleten a németek, ha valóban sikerül olyan jó pénzért eladniuk.