Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Spurs kulcsvédője kihagyja a Juventus elleni BL találkozót

A Tottenham menedzsere Mauricio Pochettino a hírek szerint nem utaztatja Torinóba egyik legjobb védőjét Toby Alderweireld a Juventus elleni nyolcaddöntőre. 

 toby-alderweireld

A belga klasszis ugyan két héttel ezelőtti a Newport elleni FA kupa mérkőzésen már 90 percet játszott sérülése után, ám azóta az Arsenal elleni rangadón és ezek szerint a Juventus elleni kulcsfontosságú BL odavágón sem jut szerephez.

Nagy kérdés, hogy mi ezzel a célja Pochettino mesternek. Azt lehet tudni, hogy az argentin nem szereti elsietni a hosszú sérülésből visszatérő játékosok újra beépítését, láthattuk ezt Lamela és látjuk Rose esetében is, azonban a hírek szerint az is elképzelhető, hogy Alderweireld belengette a távozás gondolatát. Csak úgy mint anno Kyle Walker, akiről miután ez kiderült, parkoló pályára került, már ami az igazán fontos meccseket jelentette.

Alderweireld szerződése 2019-ig tart a londoni klubbal, azonban 25 millió fontért kivásárolható, ami egy ilyen játékosért “apró pénz”. A szerződés hosszabbításról egyelőre nincsenek hírek, ám a Spursnek van egy egy éves opciója is a játékosnál.

A Tottenham kedd este 20:45-től lép pályára az  Allianz Stadiumban a Juventus otthonában. A mérkőzésről természetesen mi is beszámolunk itt a honlapon.